Per here te pare Arjola Demiri publikon mesazhet me ish-bashkëshortin

0
194

Arjola ka treguar se me bashkëshortin vazhdojnë të ruajnë raportet e mira me njëri-tjetrin për shkak të fëmijëve.

Arjola Demiri publikon mesazhet me ish-bashkëshortin

Së fundmi, aktorja është pyetur në Instagram: “A i sheh ish burri fëmijët dhe a ke raporte të mira apo nuk flisni bashkë”?


“Sigurisht që takohen! Fëmijët e mi kanë raporte shumë të mira me prindin bab”, është përgjigjur Arjola dhe ka publikuar bisedën me vajzën në Whatsapp, ku ajo i thotë: “O ma unë edhe Rubini kemi për të shkuar te babi”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here