Perfitojne te gjithe shqiptaret brenda dhe jashte/ Rama jep lajmin e mire: Këto familje marrin zarfin me lekë nese…

Kryeministri Edi Rama bën me dije se rreth 130 mijë familje gjatë vitit 2022 kanë përfituar bonusin e bebes.

“Japim 40,000 lekë për fëmijën e parë, 80,000 lekë për fëmijën e dytë, 120,000 lekë për fëmijën e tretë. Bonusi i bebes zbatohet nga Qeveria Rama dhe mbështet familjet e reja, pavarësisht statusit social-ekonomik.

Ceku përfitohet për të gjithë fëmijët e regjistruar në Shqipëri, pa dallim nëse kanë lindur këtu apo jashtë vendit”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *