Pushuesi nga Kosova shtanget nga cmimet ne plazhin e Durresit dhe i krahason me Greqin. Video

Nje pushues nga Kosova ka shkuar me pushime ne Greqi dhe ka mbetur shume i kenaqur pasi cmimet ishin shume te lira ndersa ne pasi shkova ne plazhin e Durresit cmimet ishin me te larta dhe kualiteti ishte me i ulet.

Pushuesi nga Kosova eshte shprehur se cmimet jane me te shtrenjta ne Shqiperi pasi nje shtepi ne Durres ishte 140 euro ndersa ne Greqi ishte 100 euro.

Ne Durres shtepia ishte e rrethuar me pallate ndersa ne Greqi shtepia ishte e rrethuar me lule.

Ai eshte shprehur se Kosovaret vitin tjeter do te kene per destinacion vende te tjera pasi Shqiperia ka cmime me te larta dhe standart me te ulet. Per me shume shikoni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *