Pushuesit shkojne ne Ksamil per te ber plazh shikoni cfare ndodh ne det

Jemi ne fundjave dhe sa po eshte hapur dhe sezoni i plazhit per 2023 por si gjithmon ne vendin tone mund te gjesh probleme sidomos kur jashtqitjet hidhen ne det.

Nje video eshte postuar ne JOQ dhe tregon se si deti i kalter i Ksamilit behet kaf.

Ksamili nje nga perlat e Shqiperise.

Autoritet duhet te marrin masat qe te mos hidhen jashqitjet ne det pasi pushuesit nuk e meritojne kete ndotje te detit te bukur te Ksamilit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *