Qytetaret duhet te bejne kujdes/Dalin rezultatet e analizave të pulave dhe qytetet problematike

Pas analizave te bera konfirmohet prezenca e virusit H5N8 te gripit te pulave dhe kjo eshte ne zonen e Divjakes.

Por ky virus eshte perhapur dhe ne qytete te tjera te vendit tone si ne Korce, Diber, Durres.

Pas problemeve te naftes dhe rritjes se cmimeve konsumatorit shqiptar i shtohet dhe rritja e cmimit te vezeve dhe mishit te pules. Pervec se duhet te kene kujdes mos konsumojne pula te semura por tani do te kene problem dhe rritjen e cmimit.

Ministria e Bujqësisë raporton per nje virus qe ka ren te pulat dhe nje numri te madh te tyre te ngordhura mbi 850 mije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *