Qytetari le makinen perjasht dhe e gjen belaja kur e shikon ne mengjes.

0
201

Vjdedhja e pasqyrave te makinave eshte ber nje fenomen shqetesues ne vendin tone ku per nje cope buke qe e shesin te hapin 100 probleme.

Pasi te ndodh qe le makinen perjasht dhe e parkon pas shume peripecish pas nuk mund te gjesh vend parkimi te ndodh qe te zgjohesh ne mengjes dhe te shikosh dhe pasqyren e vjedhur.

Tashme duhet te merresh gjith diten per ta rregulluar dhe te lesh dhe diten e punes dhe ne fund ta lesh prap makinen perjasht aty ku e le nje nate me pare dhe te kalosh nje nate me stres ne shtepine tende.

Ndaj keto fenomene jane shume te demshme dhe te lodhshme ndaj do ju lutesha mos e perserisni me kete gje. Shkoni punoni se nuk kalohet jeta duke vjedhur pasqyra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here