Qytetari shkon te blej kos ne supermarket ne Lushnje por cuditet cfare gjen brenda

Pasi bleu kos ne market qytetari nga Lushnja eshte cuditur nga ajo qe gjen brenda.

Pasi mori kosin dhe e ka hapur kosi ishte i mykur dhe nese do ta kishte konsumuar do te kishte pasoja ne shendetin e tij.

Qytetari:

Ja ca prodhon kompania —– dhe i nxjerr ne shitje per ne qytetaret , ka kontroll nga aku apo jan miqt e pronarit. I blere ne supermarket. Sa e hapa me ra myku ne pjate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *