Arrestohet mjeku duke marr bakshish pacienteve

KOSOVE-Eshte arrerstuar diten e sotme mjeku ne Shërbimin Spitalor ne Kosove ku eshte kapur duke marre rushfet pacienteve.

Mjeku ortoped Sami Deliaj nga fshati Abri i Drenasit, doktor në QKUK eshte arrestuar.

Prokuroria e Prishtines ka thene se ka urdhëruar ndalimin e një doktori me dyshimet për marrje ryshfeti.

Ftojmë të gjithë qytetarët që të bashkëpunojnë dhe të raportojnë raste të parregullsive” thuhet në reagimin e SHKUK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *