Qytetarja blen domate por habitet nga ajo qe shikon / foto

Qytetarja blen domate por shikon se dicka nuk shkon me keto domate.

Edhe pse i blen me cmim te lart te konsumosh domate te tilla jane te frikshme pasi ato ishin ber dhe gur. Domate te mbushur me shiringa.

Tashme eshte koha kur perimet mbushen me pesticide dhe duhet te kesh kujdes kur i konsumon pasi pesticidet e teperta jane te demshme per trupin e njeriut ndaj beni kujdes kur blini.

Ja dhe foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *