‘Vjehërri me vjehrrën janë të nxehur me mua për ushqimin që kam gatuar për ta – ata mendojnë se është e shpifur/foto

Një nënë e re e rraskapitur ka ndarë zhgënjimin e saj pasi vjehërrin dhe vjeherren e saj u ankuan për ushqimin që ajo gatuante pasi ata e konsideruan atë një vakt ‘të papërshtatshëm’ për ta.

Pasi lindi katër javë më parë, një nënë e re e lodhur nuk ishte në disponim për të ftuar të ftuar për darkë, por pranoi qe prinderit e bashkeshortit te ishin me ne pasi ishte nje dite e bukur per ata.

Duke u përpjekur të mendojë për një opsion të lehtë, nëna e lodhur pretendon se ka përgatitur një pjatë makarona dhe djathë, duke menduar se kjo do të ishte mirë. Mirëpo, kur ia serviri këtë vjehrrit, nuk mund ta besonte reagimin e tyre “të tmerrshëm”.

Vjehrri me vjehrren u meziten dhe nuk e hengen ushqimin. Une si nuse u ndjeva shume keq por nuk kisha shume mundesi per te gatuar pasi kaq qen shum e lodhur dhe nete pa gjume prej femijes dhe nuk e di a kam gabuar apo jo.

Cili eshte mendimi juaj rreth kesaj ceshtja do doja nje mendim te sinqert edhe ne te isha gabim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *