Rama cudit te gjithe dergon SMS qytetareve qe ne pike te mengjesit, ja cfare i kerkon

Diten e sotme Kryeministri u ka derguar nje sms te gjithe qytetareve shqiptare duke i informuar mbi mbylljen e sporteleve.

Me poshte SMS:

Nga data 1 Maj sportelet do te mbyllen. Sherbimet e dokumenteve vetem ne e-albania. Vizitoni https://e-albania.al/tutorial per te pare videot shpjeguese. Me shpejt, pa radhe dhe pa orar. 24 ore pa pushim ne sherbimin tuaj. Shqiperia e para ne rajon per sherbimet digjitale pa korrupsion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *