Rama merr nje tjeter vendim ekstrem ndaj Putin dhe Rusis diten e sotme

Te gjithe shtetasit Ruse ne vendin tone qe posedojne prona ne vendin tone po hartohet lista ndaj tyre nese ata kane lidhje me presidentin rus Putin.

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja pohon se në rastet që rezultojnë se janë financues apo mbështetas të autoriteteve shtetërore të Moskës ndaj tyre do të vendosen sanksione te renda.

Shqipëria u rreshtua mes vendeve që menjëherë pas ndërhyrjes ushtarake ruse në Ukrainë vendosi një sërë sanksionesh ndaj Rusisë. Masa kufizuese po zbatohen për 654 individë dhe 52 subjekte.

Tashme e gjithe bota eshte kunder rusis pritet qe dhe Amerika te ver sanksione dhe me te rrepta ndaj rusis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *