Rikthehen reshjet e shiut dhe era e forte ne vend. Drejtoria e Përgjithshme jep njoftimin

Rikthehen reshjet e shiut ne vend dhe era e forte ne bregdet.Por situata eshte e renduar ne det pasi jane ndaluar udhetimet me anije.

Drejtoria e Përgjithshme Detare njofton se erërat e forta me drejtim Jug-Jugperëndim dhe Jug-Juglindje do të përkeqësojnë motin në bregdet nga sot deri më datë 1 prill. Era me shpejtësi deri në 20 m/s dhe lartësia e dallgës së detit nga 2.5 deri në 4 metër do ta çojnë forcën e detit deri në 8 ballë.

Në këto rrethana, autoritetet detare njoftojnë të gjithë pasagjerët që kanë rezervuar për të udhëtuar në datat 30 e 31 mars në linjat Durrës-Bari dhe Bari-Durrës duhet të kontaktojnë me agjensitë për rimbursimet apo zhvendosjen e udhëtimeve në data të tjera. Gjithashtu do të ndalohet edhe lëvizja e mjeteve të vogla të lundrimit dhe peshkarexhave si në Durrës ashtu dhe në Vlorë deri në datë 1 prill, kur pas orës 22 pritet kthjellimi i motit njoftojnë autoritete detare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *