Ronela Hajati ‘fiton çmimin’ në ‘Eurovizion 2022’ nga mediat e huaja

Këngëtarja Ronela Hajati nuk ka kaluar dot në finalen e “Eurovision 2022”. Ajo përfaqësonte vendin tonë me këngën “Sekret” dhe u bë meme nga shumë media duke u gjykuar për performancën e saj sidomos në zë dhe veshje.

Në një analizë të bërë nga “Corriere della Sera” për look-un e zgjedhur nga këngëtarët në gjysmëfinalen e parë të festivalit europian të këngës, përfaqësuesja e Shqipërisë është vlerësuar me notën më të ulët nga 17 artistët, duke marrë 4, nga kritika e gazetës dhe votat.

Gazeta thotë se ndoshta pamja e Ronela Hajatit ishte një homazh përkujtimor për luftëtarët e Gengis Khan duke mbajtur atë veshje.

Gazetarë vëren në veshje, dekoltenë e hapur dhe këmbët e ekspozuara më mënyrë provokuese.

Ndërsa ka një sugjerim: “Ndoshta nëse do të kishte shpenzuar pak më shumë në zgjedhjen e look-ut do të kishte qenë një investim i mirë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *