Rritet ‘fuqia’ e lekut/ Euro arrin nivelin më të ulët që nga janari

Bie serisht eruo lekundjet e euros nuk kane te sosur gjate ketyre muajve.

Edhe këtë javë monedha vbendase po fiton gradualisht terren në kursin e këmbimit valutor. Sipas kursit zyrtar të këmbimit të Bankës së Shqipërisë, të martën Euro zbriti përsëri poshtë nivelit të 121 lekëve dhe u këmbye me 120.98 lekë.


Ky është niveli më i ulët i kursit të këmbimit Euro/Lek që prej fundit të muajit janar. Kursi i këmbimit së Euros jo vetëm që e ka tejkaluar goditjen që mori në fillim të muajit mars, por tashmë po u afrohet sërish niveleve rekord që shënoi në fund të vitit 2021, kur preku vlerat më të ulëta të 14 viteve të fundit.

Pritet qe euro te ndryshoje serishte pas leku dhe euro do te jete ne nivel tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *