Rritet serish cmimi i naftës, keto jane cmimet në fuqi nga dita e shtunë (26 mars)

Eshte marr vendimi i ri nga Bordi i Transparencës dhe ka vendosur çmimet e reja të naftës, që janë në fuqi nga dita e shtunë (26 mars), ndërsa benzina ka mbetur e pandryshuar.

Por cmimi u rrit serisht brenda pak ditesh dhe besoj se do te rritet me shume.

Diten e sotme nafta shkoi 245 lekë, nga 233 lekë që ishte më parë.

Nafta me shumicë tregtohet me 233 lekë për litër. Për benzinën, çmimi pakicës është 218 lekë, njësoj me vendimin e fundit, pasi benzina është më e lirë në bursa.

Pritet qe cmimi te rritet serisht pasi ka pasur dhe probleme ne Arabin Saudite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *