Rritja e Fermave me Gomarica: Qumështi i Gomaricës si Biznes i Përshtatshëm dhe i Shëndetshëm

Fermat me gomarica po shtohen ne vendin tone pasi qumeshti i gomaricesh eshtes shume i kerkuar.

Fatiko Basha ka nje ferme me gomarica dhe tregon se po e ben kete biznes te mbaj femijen ne shtepi qe te mos ikin ne emigrim.

Ajo jeton ne fshatin Sofratikë ne Lazarat dhe tani eshte duke u perpjekur te bej biznes me qumeshin e gomaricave pasi ka nej cmim te lart ne treg dhe Fatiko tregon se ka dhe shume vlera ushqyese.

Fatiko thote se:“Po e kemi konsumuar edhe vetë qumështin e gomaricës dhe kemi pasur rezultate shumë të mira, nuk kemi viruse, alergji, asgjë. Ja kam dhënë mbesës që dy muajsh qumështin e gomaricës. Kam rënë në peshë pas konsumimit të qumështit të gomaricës, i kam lënë të gjitha vitaminat që përdorja. Kam pirë nga tre gota në ditë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *