Rritje e pagave deri me 40%, ja kategorite qe perfitojne

  Në programin qeverisës të bërë publik nga mazhoranca për 4 vitet e ardhshme bëhet me dije se duke filluar nga korriku i vitit 2022 do të rriten gradualisht dhe në mënyrë të përshkallëzuar pagat për mësuesit, mjekët, inferemierët e punonjësit e administratës publike.

  ●Rrisim pagat e mësuesve, mjekëve dhe infermierëve me 40% deri në fund të mandat të tretë.

  ● Rrisim pagat e punonjësve të administratës publike me 30% deri në fund të mandat të tretë.

  ● Rrisim pagën mesatare në administratë, nga 72 mijë lekë/muaj në 85 mijë lekë/muaj deri në fund të mandatit të tretë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *