Sabiani humb “100 Mijë Euro-shin”: Iliri ka përfituar nga unë!

Sabiani ka ngritur dyshime sot se marrëdhënia e tij shoqërore me Ilirin është prishur. I ftuar në emisionin e Donaldit, Sabiani ka bërë disa deklarata të papritura për balerinin. Ai u shpreh se ishte zhgënjyer nga personi të cilin e konsideronte si vëlla. Sipas artistit, Iliri ka përfituar nga mirësia e tij.

Pjesë nga biseda:
Donaldi: Cili nga banorët ke menduar se ishte ndryshe dhe të ka dalur ndryshe?

Sabiani: Pothuajse të gjithë, jo në pritshmëritë e mija

Romeo: Cili ka përfituar më shumë nga ty?

Sabiani: Vëllai im Iliri ka përfituar më shumë, nuk mund të flas nga jashtë, unë nuk do të ndryshoja si karakter, do gjeja një vëlla ose një motër aty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *