Sazan Guri presindeti i ardheshem i Shqiptareve. Nuk do ta lëmë të jetë kështu Shqipëria

Nje emer i ri per tu bere presidenti i ri i vendit tone eshte dhe Sazan Guri.Ai eshte shprehur se: “Kam besim te Perëndia, po aq te shqiptaria që nuk do ta lëmë të jetë kështu Shqipëria”,

Emri i Presidentit të ri mbetet ende një mister, pasi nga palët politike nuk ka ndonjë kandidaturë konkrete, ndërkohë që shoqëria civile ka dhënë disa emra, të cilët janë mirëpritur nga qytetarët.

Deklarata e Sazan Gurit:

Cili mendoni qe do te jete presidenti i radhes i Shqiptareve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *