Shi, stuhi dhe rebeshe shiu. Permbytet qyteti dhe rruget nga moti i keq

Rikthehen reshjet e shiut ne vendin tone me stuhi dhe rrebeshe.

Pasditen e sotme disa vende ne veri te vendit kane pasur reshje te dendura te shiut. Ne Bulqize jane bllokuar rruget nga reshjet te shiut dhe ne disa fshtatra ne veri te vendit.

Shiu ishte me stuhi dhe hapi probleme ne disa zona ku demtoi dhe te mbjellat.

Ndersa ne rrugen e Arbrit silli bllokime te rruges ne disa vende duke sjellur vështirësi në qarkullimin e automjeteve drejt Peshkopisë dhe lagjes së vjetër të qytetit të Bulqizës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *