Shkojne te hajn ne fast food ne Tirane shikoin cfare gjen vajza brenda

Si gjithmon ne vendin tone eshte problem te hash dicka te shendetshme pasi dihet qe ushqimet fastfood jane shume te demshme por dhe ambiente te papasterta.

Por me e bukura eshte kur ti shkon blen dhe gjen ndonje gje brenda apo dicka jo te shendetshme. Ashtu si ne kete rast kur nje familje ka shkuar ne nje fastfood ne Tirane dhe ka konsumuar patate jeshile.

Dihet qe patatet jeshile jane shume te demshme. Ekpsertet e shendetetit pralajmerojne qe nuk duhet te konsumoni patate jeshile pasi ato mund te jene toksike.

Ndaj duhet te jeni te kujdesshem kur konsumoni ne fastfood se mund te perfundoni si ky rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *