Shkojnë të hanë në restorant cifti cuditet cfarë gjenë brenda në sallatë

Nje cift ka shkuar te drekoj ne nje restorant ne Elbasan dhe kane porositur dhe nje sallate me rukola por ata jane shtangur kur po perzienin sallaten.

Ata gjeten nje krim te gjalle brenda ne sallate ku po ushqehesh me rukola.

Cifti eshte shtangur dhe kjo gje i ka bere pershtypje. Si eshet e mundur qe ne nje restorant llukozos sallata ka brenda dhe krimb? Apo kjo tregon qe sallata eshte bio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *