News

Shkuan për të prishur bunkerin, punonjësit në Fier mbesin me goje hapur nga ajo qe gjejnë brenda

Shkuan për të prishur bunkerin, punonjësit në Fier mbesin me goje hapur nga ajo qe gjejnë brenda

Gjatë rinkostruksionit të një prej rrugeve të lagjes Kastrit të Fierit, punonjësit e kompanisë që po kryen punimet, kanë evidentuar disa gránata brenda një bunkeri. Bunker ky i cili pritej të prishej për t’i bërë të mundur zhvillimin e projektit infrastrukturor.

Mendohet se në bunker mund të ndodhen edhe mùnicione të tjera ndaj pritet ardhja e specialistëve për të bërë të mundur demontimin dhe heqjen e tyre. Nga të dhënat paraprake mendohet që gránatat datojnë nga Lufta e Parë Ligjore.