Friday, May 20, 2022


HomeShoqja e nënës së Alvin flet per të: Ai nuk donte te...
Array

Shoqja e nënës së Alvin flet per të: Ai nuk donte te rrinte atyQeveria kosovare ka riatdhesuar me sukses 106 gra dhe femijë nga Siria

Nje nga ata eshte edhe nje grua e re e cila nuk deshiron te beje publike emrin e saj e cila e njihte nenen e Alvinit, Valbona Berisha.

Ajo u shpreh se Alvin nuk ndihej mire atje dhe i lutej nenes vazhdimisht qe te kthehej ne shtepi. Mu bë qefi qe ai eshte mire dhe u kthye aty ku donte te ishte tha ajo

Shume gra dhe femije shqiptare akoma ndodhen ne Siri pasi shteti shqiptar nuk ka perfunduar akoma procesin e riatdhesimit te tyre duke qene akoma ne fazen e identifikimit te tyre

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments