Air Albania do të jetë emri i stadiumit të ri kombëtar

    Air Albania ka fituar garen per emrin e ri te stadiumit kombetar dhe emri i tij i ri do të jetë Air Albania Stadium.

    Federata shqiptare e futbollit pasi shpalli garën per emrin e ri të stadiumit, ka pranuar oferten e kompanise ajrore me nje shifer 650 mije euro ne vit per 5 vjet deri ne vitin 2024

    Emri do te vendoset ne fasaden e ish stadiumit Qemal Stafa direkt duke qene gati per sfiden ndaj Francës

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *