Shqetesimi i Tritan Kalos per valën e dytë: Në muajin shtator s’ka vetem Covid..

  Mbremjen e djeshme mjeku i njohur i Tritan Kalo, ishte i ftuar në emisionin “Përballë”. Mjeku foli per situatën e fundit te krijuar në vend.

  Kalo u shpreh se sjelljet e disa individëve të papërgjeshëm, te cilet nuk respektojnë masat si te tjeret, do te bëjë që të infektohet pjesa tjetër.

  “Shqetësimi më i madh që kam tani është që hapja të bëhet gradualisht por sjellja e individëve të papërgjegjshëm do bëjë që me veprimet e tyre ta pësojnë njerëzit e përgjegjshëm”, tha Kalo.

  Kalo u pyet gjithashtu nëse Shqipëria është gati të përballet me një valë të dytë koronavirusi. Pergjigja e mjekut ishte PO pasi ende nuk janë shfrytëzuar strukturat e reja.

  “Jemi, se nuk janë shfrytëzuar strukturat e parapërgatitura nëse shtrihet një gjë e tillë. Rikthimi në shtator, ka diçka që luhatet por në shtator s’ka vetëm Covid nuk është vetëm gripi janë dhe viroza të tjera”, tha mjeku

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *