Shqiperia digjet nga vapa por ne disa zona bresheri demton te mbjellat dhe makinat

E gjithe shqiperia digjet nga ditet e nxehta ndersa Ersa eshte pushtuar nga bresheri.

Bresheri zgjati 20 minuta dhe ka bere shume demtime ne te mbjella dhe tek pemet.

jane demtuar 10 hektarë perime, 2000 rrënjë kumbulla e mollë në fshatrat Rehove, Straje, Psar e Bejkovë.

Pas shqiperise dhe Kosova ka pasur probleme me reshejet e dendura te shiut dhe bresherit

Miradi e Epërme-Fushë Kosovë 🌩🌩🌩❄️❄️

Vetura në Dobroshec të Drenasit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *