Shqiptari rreh gruan ne Itali i thyen brinjet e ben shtrohet rend ne spiptal

Cmendet shqiptari ne Itali pasi rreh partneren e tij.

38 vjecari eshte arrestuar nga dhuna qe ka perdorur ndaj saj.

Partnerja e tij 45 vjecare u shtrua me urgjenc ne spital dhe kishte dy brinje te thyera.

Ai kishte shkuar në punën e saj për ta kontrolluar, i kishte parë telefonin, madje dhe i kishte kontrolluar pjesët intime për të mësuar nëse kishte pasur marrëdhënie me meshkuj të tjerë.

Ndaj edhe prokurori akuzoi 38-vjeçarin shqiptar për keqtrajtim në familje dhe dhunë. Akuzat pritet të vlerësohen në gjykatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *