Pamje të reja/ Tërmeti e tund e shkund kamionin si kuti shkrepse

    Shqipëria vazhdon të jetë ende nën pa nik si pasojë e lëkundjeve sizmike. Të tjera lëkundje kanë tronditur vendin gjatë këtyre orëve të fundit.

    Bilanci i viktimave po rëndohet nga ora në orë dhe sa më shumë kohë kalon aq më shumë shuhen shpresat se ata që janë nën rrënoja do të dalin të gjallë.

    Ndërsa është publikuar edhe një video që tregon se si shkundet një kamion nga tërmeti i djeshëm. Shikohet se kamioni i tonazhit të rëndë lëkundet sikur të jetë një kuti shkrepse. Videoja është regjistruar në Porto Romano.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *