Si te largoni mizat nga shtepia me kete truk te thjesht

Kemi gjetur një mënyrë super të thjeshtë për të mbajtur larg mizat e bezdisshme e të hyjnë në shtëpinë tuaj; Gjithçka që ju nevojitet janë vec disa qindarka

Geordie Alchemist shkoi në faqen e tij mbi një video: “Nëse ju kanë bezdisur mizat që vijnë në shtëpinë tuaj, Atëherë provoni këtë truk “. Gjithçka që ju nevojitet është një qese ushqimesh dhe disa qindarka

Më pas ai u pa duke vendosur disa monedha brenda një qeseje ushqimesh, të cilën e kishte mbushur me ujë. Pastaj përdori disa kunja për të ngjitur në xhamin pranë dritares së tij.

“Gati për të shkuar”, përfundoi ai me një emoji me gishtin lart.

Ai u përgëzua shumë për trukun të cilin të tjerët e kishin provuar se funksionon vërtet.

“Unë e bëj këtë çdo vit për të ndaluar mizat të shkojnë në ushqimin e maceve dhe me të vërtetë funksionon. Kam lexuar se ata mendojnë se është një fole grerëzash, kështu që qëndrojnë larg”

Ndërsa një tjetër pyeti : “Unë nuk e kuptoj se si kjo do të ndalojë mizat, jam i hutuar,”.
Por përgjigja e George e ka habitur “Me sa duket është reflektimi nga dielli dhe uji në çantë që pengon dhe me sa duket i mashtron mizat që të mendojnë se është një fole grerëzash.”

“E pashë këtë truk në të gjithë Azinë 20 vjet më parë, dhe atje funksiononte mirë”, shtoi një person tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *