Si të mbani larg mushkonjat nga dhoma gjumit pa harxhuar para me kimikate

Si të mbani larg mushkonjat, si t`i eleminoni mushkonjat nga dhoma e gjumit në mënyrë efektive, pa helme apo toksina

Si të largoni mushkonjat në një dhomë të thjeshtë me hudhër
Era e hudhrës është mjaft intensive, në gjendje të parandalojë aktivitetin nuhatës të mushkonjave, duke e bërë të vështirë gjetjen dhe sulmin e tyre ‘pre’. Ja se si të largoni në mënyrë efektive mushkonjat në shtëpinë tuaj, dhomën e gjumit me hudhër:

Merrni pak hudhër, qëroni, lani, kullojeni, shtypni dhe vendoseni në një pjatë. Vendosni enët me hudhër në vende që mushkonjat shpesh ‘vizitojnë’ si dhomat e gjumit, kuzhina, nën tavolina, nën dollapë…

Si të largoni mushkonjat me vajra esencialë
Ndryshe nga njerëzit, mushkonjat veçanërisht ‘urren’ aromën e vajrave esencialë. Kur ndjeni aromën e vajrave esencialë, insektet si mizat, mushkonjat shpesh mbyten, çorientohen për shkak të nervave të paralizuar. Për të larguar mizat dhe mushkonjat, ju duhet vetëm të hidhni disa pika të vajit tuaj esencial të preferuar në djegësin e vajit dhe të zgjidhni mënyrën e duhur. Vajrat esencialë do të përhapen në çdo cep të dhomës, duke e bërë hapësirën tuaj më aromatike, më të rehatshme dhe mund të parandalojnë dhe largojnë në mënyrë efektive mushkonjat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *