Skandal në Eurovision! Këngëtarja hedh flamurin në tokë (Pamjet që po thyejnë rrjetin) video

Këngëtarja Andrea Koevska, e cila përfaqëson Maqedoninë e Veriut në Eurovision 2022 teksa po fotografohej në Torino, hodhi në tokë flamurin maqedonas dhe pozoi pa të. Sipas mediave maqedonaze, Radio Televizioni i Maqedonisë së Veriut ka reaguar ashpër pas veprimit e Andrea Koevska.

Sipas nenit 8 të Ligjit maqedonas për përdorimin e stemës, flamurit dhe himnit të shtetit, është e ndaluar, të grisen, të digjen, të nëpërkëmbet me qëllim apo të ekspozohen në përbuzje apo tallje.

Per me shume shikoni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *