Vijne lajme te mira per foshnjen dhe familjen qe u aksidentuan diten e djeshme

Gjendja shëndetësore e bashkëshortëve Vilma e Arjan Konomi paraqitet e qëndrueshme, ndërsa kanë dal tashmë nga trajtimi intensiv.

Çifti janë zhvendosur në pavion dhe po trajtohen për politraumë. Kanë dëmtime të shumta në pjesë të ndryshme të trupit.

Ndersa kjo eshte nje mrekulli/Kurse fëmija i tyre tre muajsh ka dalë nga spitali në mëngjes dhe është marrë nga familjarët, pasi nuk ka pasur dëmtime.

Ne i urojme sherim te shpejte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *