Sot ai është një prej këngëtarëve shqiptarë më të dashur,a e njihni dot kush eshte?

Djali në foto, sot është një këngëtar shqiptarë shume i dashur per publikun.

Por ai eshte i njejte dhe nuk ka ndryshuar fare duket po ai djal qe eshte sot.

Ja si shkruan Gold AG:“Fotoja për librezën e klasës së parë 1993”, shkruan këngëtari, i cili duket se është bërë nostalgjik.

A e gjetët se për kë bëhet fjalë? Nëse jo, ju vijmë në ndihmë duke iu thënë se bëhet fjalë për Arian Agushin, apo siç njihet ndryshe Gold Ag.

Ne i urojme dite te bukura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *