Nuk ndalet bora kete vere dhe ne muajin gusht

Nuk ndalet bora kete vere dhe ne muajin gusht. Pas Italis tani bora bie dhe ne Austri dhe kjo ka cuditur te gjithe ekspertet.

Ky eshte nje fenomen i rralle qe po ndodh ne europ qe te bie debore ne muajin gusht.

Ne Austri debora ka rene ne rajonin e Tirolit dhe Vorarlberg mbi 2000 metra mbi nivelin e ditit.

Debora ka ber deme te medha mbi 100 vullnetare jane duke punuar per hapjen e rrugeve ne keto zona. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *