Super lajm për Shqipërinë dhe gjthe botën… o sa lajm i mrekullueshem, Mjeku i njohur e thotë troç: Nuk ka me….

    Një lajm teper i mirë është dhënë dje nga mjeku i njohut epidemiolog, Ilir Alimehmeti. Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai është shprehur se sa i përket situatës së koronavirusit, kurba e jeteve te humbura në Shqipëri dhe botë jane duke rene ndjeshem.

    Ai ka bërë një krahasim me periudhën mars-prill, dhe thotë se shumica dërrmuese e shteteve që kanë pësuar një valë të parë shfaqin tani një kuadër shumë më të mirë të rezultateve të infektimit nga koronavirusi

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *