Të gjithë rrezikojnë shumë, mbërrin lajmi i zi në shtëpinë e “Big Brother”

  Në shtëpinë e “Big Brother Vip” ka mbërritur pasditen e te dieles një zarf i zi qe paralajmëron një lajm të keq për banorët, dhe ashtu ndodhi.

  Rregullat dhe transparenca në shtëpinë më të famshme të Shqipërisë janë të shenjta, dhe neglizhenca e tyre është e pajustifikueshme.

  Konkurentët kanë rezultuar se kanë fikur me qëllim mikrofonët e tyre, veprim i cili është i përsëritur dhe i paralajmëruar.

  Për këtë arsye “Vëllai i Madh” vendosi që të 13 banorët të përgatisin valixhet e tyre, teksa do duhet të presin vendimin e rradhës të martën.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *