Të veshur me mbrojtëse, çifti i infermierëve shqiptarë në Itali bejne shqiponjën

    Një foto e një çifti shqiptaresh, që banojne në Itali po bënë xhiron e rrjetit. Ata janë qe të dy infermierë në spitalin e Lodit në Itali që po iu vijnë në dihmë të infektuarve me Covid-19.

    Me punën e tyre, ata po motivojnë dhe po u japin shpresë të gjithë shqiptarëve në të gjithë botën. Por megjithëse në luftë me virusin që merr jetë, ata nuk kanë harruar vendin e tyre.Të mbuluar me veshjen speciale me të cilën hyjnë në pavione, ata kanë bërë simbolin e shqiponjës dhe shohin njëri-tjetrin me dashuri.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *