Zjarrfikësit ‘zbarkojnë’ tek Infektivi, surpriza qe perloti mjeket (Foto)

  Zjarrfikësit e Tiranës te shtunen surprizuan mjeket në Spitalin Infektiv në Tiranë që po kujdesen çdo ditë per pacientet .

  “Zjarrfikësit e Tiranë falenderojnë dhe nderojnë mjekët dhe infermierët e Spitalit Infektiv në QSUT” shkruhet në një njoftim të bërë nga Zjarrfikësit.

  Ata shkuan pranë spitalit dhe duke mbajtur distancën e nevojshme me anë të disa pankartave në duar dhane mesazhet e tyre falenderuese për mjekët.

  Ky ishte nje gjest i mrekullueshëm nga ana e tyre per kete arsye disa prej mjekëve u preken dhe nuk munguan as lotët.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *