Saturday, May 21, 2022


HomeTesto veten, cilen makinë do te spostoje qe te lirohej rruga?
Array

Testo veten, cilen makinë do te spostoje qe te lirohej rruga?Enigmat dhe testet janë ndoshta mënyra më e mirë për ta mbajtur trurin te kthjellet.

Mos përdorja e trurit tuaj rezulton në dobësim dhe sigurisht që nuk dëshironi që kjo të ndodhë.

Të punosh shumë në trurin tënd mund të duket e vështirë në fillim, por pasi të merrni përfitimet e mëvonshme do kuptoni se ia kanë vlejtur përpjekjet.

Më poshtë është një test i lehtë, ku ju duhet të zgjidhni se cila makinë ndodhet në vendin e gabuar që duhet larguar.

3 apo jo?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments