U martua me italianen 3 vite më të madhe për letra, e pëson keq shqiptari

  Per tu pajisur me leje qendrimi ne Itali, nje shqipar ka oganizuar nje martese falco.

  Aty ishin 5 deshmitar te ftuar, 3 famra nga Genova dhe 2 burra me origjine shqiptare.

  Megjithese partnerja ka 3 vite diference me te, ajo do ti siguronte atij pranine ne Itali.

  Por ata u arrestuan nga Policia me akuzen se ndihmojne ne emigracionin e paligjshem.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *