Udhëtarët shkojnë në Rinas me udhëtuar drejt Italisë. Wizz Air ja punon sërisisht shqipëtarëve

Një problem ka ndodhur me udhetarët në aeroportin e Rinasit ku kanë pritur me orë të tëra për te udhëtuar drejt Italisë.

Diten e sotme jane anulluar 3 fluturime drejt Italise dhe pasagjerët kanë pridtur deri në 9 orë. Si gjithmonë informcionet janë të pakta në raste të tilla.

Udhetimet janë shtyer me orë të tëra pasi si gjithmon kompania ‘Wizz Air’ e ka në traditën e saj ti le udhetarët në mes te rrugës dhe ankesat për këtë kompani janë të shumta.

Udhetimet per në Rome janë shtyer 6 orë ndërsa për në Milano 9 orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *