Vetë me PS, mami me PD, Batuta e Rames: Të fala mamit se e paske te.. shkrihen se qeshuri të pranishmit

    Prezantimi i nje prej vajzave te FRESHIT u pasua me një batutë të kryeministrit Edi Rama e cila ka shkrirë se qeshuri të pranishmit në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit” gjatë punimeve të ditës së tretë të Kongresit të PS. Ajo tha se mamaja e saj e cila është me PD, e kishte bindur të shkonte në kongres edhe pse ndajnë bindje të ndryshme politike.

    “Unë quhem Rabina Hajdini. Dua një duartrokitje se është hera e parë që flas në këtë podium. Dua të falenderoj mamin sepse më bindi që të jem këtu edhe pse ndajmë bindje politike të ndryshme”, u shpreh vajza.

    Rama me batutë u shpreh se mamaja e saj shikon larg dhe e kupton se edhe ajo duhet të vijë në PS e cila tashmë është e ardhmja. “Në radhë të parë vajzës që foli këtu me emocion dhe që e ka mamin me PD, të fala mamit. Shumë të fala mamit dhe komplimenta sepse vërtet mami shef larg dhe kupton që ndërkohë që ajo ka mbetur të PD vajza duhet të vijë te PS, sepse e ardhmja është këtu atje është e shkuara.”- tha Edi Rama.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *