Video/“Ta plas mikrofonin në kokë”, zbulohet çfarë ndodhi në prapaskenë mes Hysenit dhe Brunos

  Një debat i as hpër ka ndodhur mes Hysenit dhe Brunos gjatë publicitetit të puntatës të ditës së hënë.

  Pasi Bruno tha se Mikela ka qenë e vetmja që i ka folur se nuk ka qenë mirë, ndërhyri Alvisa duke i thënë se kishin folur me mesazhe po si ka kthyer përgjigje.

  Pas kësaj, nisi përplasja e ashpër mes dy djemve. “Ta pl as mikrofonin në kokë”, më tha mua, dëgjohej duke thënë Bruno teksa djemtë e tjerë përpiqeshin të mbanin konkurrentët që të mos kishte përplasje fizike.

  Më pas, të ty shkuan në prapaskenë dhe Hyseni i përsëriste Brunos: “Mos më bëj mua skena, kaq po të them.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *