Vijnë në jetë foshnjet e para, një vajzë në Shqipëri dhe një djalë në Kosove, ja emri i bukur që i vendosën

  Në Tiranë, fëmija i parë që ka ardhur në jetë për vitin 2020 është vajzë.

  Në Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë, ka ardhur në jetë rreth orës 00:01 fëmija që nga prindërit i është vendosur emri Emel. 

  Ndërsa në Kosovë, në Klinnikën e Gjinekologjisë në QKUK ka linduar fëmija i parë për vitin 2020.

  Një grua nga Podujeva ka lindur fëmijën e saj të katërt e që është djalë por që ende nuk dihet emri.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *