Vjen paralajmërimi i forte nga ekspertet: Do te mbyllen lokalet që ndodhen në…

Pas rritjes se cmimeve ne vend tani rradhen e kane kafenete pas kafja do te dyfishohet ne cmim dhe ky eshte problem pasi shqiptaret jane konsumues te medhenj te kafeneve dhe kafes.

Por diten e sotme përfaqësuesi i Shoqatës së Bareve dhe Restoranteve, Enri Jahaj ka paralajmëruar se do të mbyllen baret e vogla të lagjeve pasi e kanë të pamundur të përballojnë kostot ndaj ky do jete nje problem.

Ai ka thene se:“Çmimi i kafe në Shqipëri do të arrijë 1 euro, ndërsa baret që tregtojnë kafe me çmim 50 lekë, kryesisht të lagjeve, nuk do të arrijnë të mbijetojnë, fatkeqsisht do të mbyllen”, tha ai.

Ndaj cmimet do te rriten serisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *