Shperthen ne ajer anija ruse diten e sotme.Putin ngel pa fjale

Një anije ruse e ankoruar në një qytet ukrainas ka marrë flakë dhe ka shperthyer ne ajer.

Tymit i zi mbuloj te gjithe zonen dhe shtangu qytetaret ukrainas.

Qytetaret treguan se u degjua nje zhurme e madhe e me pas anija mori flake.

Shërbimi i sigurisë i Ukrainës tha për ngjarjen se: ” Në orën 7 të mëngjesit, Forcat e Armatosura të Ukrainës plasen ne ajer një anije të madhe zbarkimi Orsk të ushtrisë okupuese pranë portit detar të Berdyansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *