13-vjecarja gjëndet e pa jetë në shtëpi ndersa e ëma rrinte në kafe me shoqet

13 vjecarja u gjetë pa jete në shtëpinë e saj pasi nëna e saj Sharon u kthye në shtëpi nga kafeneja.

Nëna e la vazjën e sëmurë në shtëpi dhe shkojë në kafene me shoqet.

Pas ngjarjes ajo u akuzua për vrasjen e të bijes, por prokurorët pranuan një deklarim të pafajshëm . Ajo pranoi se e kishte neglizhuar pa dashje dhe nuk kishte ate qellim.

Policia eshte duke hetuar shkaqet pse 13 vjecarja humbi jeten dhe cfare semundej ka pasur paras e te gjendej e pa jete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *