15 mijë euro për të ndenjur shtrirë gjithë ditën! Oferta e rralle e agjencise

  Të rrish i shtrirë në shtrat për rreth 60 ditë ose në një vaskë plotë me ujë, për një javë.

  Është ky propozimi i cuditshem që bëhet në kuadër të dy programeve kërkimore të Agjencisë Hapësinore Europiane (ESA),e cila po përzgjedh vullnetarët për të studiuar efektet e gravitetit në trupin e njeriut.

  Në këmbim ofrohen 15 mijë euro. Testimet do të zhvillohen në institutet e mjekësisë hapësinore Medes në Tuluzë të Francës dhe Jozef Stefan di Planica në Slloveni.

  Informacione më të hollësishme gjenden në sajtin e European Space Agency.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *